Can you help us figure out, what it could be? Share your ideas with us 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
not this time means:it's called "not this time"
This is probabbly this new era with acces to old colony or old colony from beginning or new colony in other galaxy when we will go back to history so we end in other galaxy stone age or only new update of titan colonyWe just need a new era!
Brdzo dobrze napisaneChyba mam gdzieś, co to jest i Inno powinno wszystko wstrzymać, dopóki nie naprawią problemu z GB. Ilu z was miało znajomych, którzy odeszli z gry przez te bzdury z GB?
Dosłownie zatrzymajcie wszystkie wydarzenia, zatrzymajcie wszystko, bo mam już dość tracenia przyjaciół przez tę niekompetencję. Mam rozwiązanie.
Wszystkie poziomy powinny być dostępne już dziś, na serwerze live. Zachowajcie wszystkie wzmocnienia w wersji beta, ale zachowajcie wszystkie koszty na serwerze live.
Jeśli chcesz, aby Wielka Brytania była wielka i znacząca, to musi być znacznie silniejsza niż obecnie. Limit 400 punktów jest w porządku, ale jeśli nie ma sposobu, aby go osiągnąć, to jaki w tym sens? Zapomnij o koszcie FP, spójrz tylko na koszt towarów, aby otworzyć poziom. Ilu znasz w swojej gildii, którzy mają 300 tysięcy towarów, aby otworzyć jeden poziom Wielkiej Brytanii? Czy mamy postawić budynek towarowy i czekać 40 lat na otwarcie jednego poziomu?
Potrzebuję, żeby Inno po prostu przyznało się do totalnego błędu, przeprosiło i naprawiło to do weekendu. Nie proszę o zbyt wiele, bo byłoby to łatwe.
Jeśli chcesz wdrożyć poziomy BP, to w porządku, możemy to zrobić, po prostu eliminując koszty towarów i wzrost FP.
Levelowanie AO w becie jest jak wrzucanie dziennej kolekcji do studni, gdzie nawet nie widać dna. Jeśli gracz nie widzi postępów, przestanie. Rozumiecie to?
Very well written